پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
2185
-
الف
+

با تمام وجود به کجا چنین شتابان را ساختم

ابوالقاسم طالبی کارگردان سریال «به کجا چنین شتابان» درباره این سریال با آی‌فیلم به گفت‌وگو پرداخت.

ابوالقاسم طالبی کارگردان سریال «به کجا چنین شتابان» درباره این سریال با آی‌فیلم به گفت‌وگو پرداخت.

کارگردانی است که همیشه فیلم‌ها و سریال‌های دغدغه‌مندی را ساخته است. «یتیم خانه ایران» ، «قلاده‌های طلا»، «دست‌های خالی» و ....از جمله آثار موفق ابوالقاسم طالبی است.

یکی دیگر از آثار موفق وی سریال «به کجا چنین شتابان» است که تقابل خیر و شر، خوبی و بدی را به خوبی نشان داده است. این سریال این روزها از شبکه آی‌فیلم در حال پخش است که به همین بهانه با این کارگردان به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه آمده است:

آقای طالبی این روزها سریال جذاب «به کجا چنین شتابان» از شبکه آی‌فیلم در حال پخش است. چرا شما به سراغ چنین موضوعی رفتید؟

واقعیت این است که همیشه دغدغه این را داشتم که فیلم یا سریالی بسازم که بتوانم همه این مسائل که در «به کجا چنین شتابان» مطرح شده است را مطرح کنم وقتی فیلمنامه این سریال را خواندم تلاش کردم آن را بازنویسی کنم و آن چیزی شد که دلم خواست و با تمام وجود شروع به ساخت آن کردم.

به نظرم سریال «به کجا چنین شتابان» یک سریال سمبلیک است. نظر خودتان در این خصوص چیست؟

بله. شاید برخی ها این ایراد را به سریال «به کجا چنین شتابان» بگیرند که فضای سریال کمی دور از واقعیت های موجود در جامعه است اما باید بگویم که این سریال یک سریال سمبلیک است و هر یک از شخصیت ها و هر یک از لوکیشن ها نشانه هایی است برای نشان دادن یک اتفاق در این جهان. مثلا من در فصل تعقیب و گریز سریال، نعش‌كشی را گذاشته بودم و قصد القای ذهنیتی را داشتم كه این عده‌، كركس‌وار به دنبال یك لاشه دنیوی بودند. این نعش‌كش می‌رفت و این آدم‌ها هم به دنبالش. برخی درهمان نعش‌كش می‌میرند، برخی نعش كش را عوض می‌كنند اما چون ماهیت فكری‌شان همان است، در راه دنیا هلاک می‌شوند... البته هركدام در مقطعی احساس می‌كنند كه چه اشتباهی كرده‌اند و چرا زندگی خود را پای آن تباه كرده‌اند اما وقتی این حقیت را درمی‌یابند كه زمان گذشته و در واقع دیر متوجه این اشتباه می‌شوند.

به همین خاطر آثار سمبلیک کمی غیر واقعی تر از آثار رئال هستند. البته این را هم بگویم که به کجا چنین شتابان از دریچه نگاه من است شاید کسی دیگر این سریال را میساخت متقاوت تر میشد زیرا نگاهش به دنیا متفاوت است.

بیشتر بخوانید:

 مشاهده و دانلود سریال مدینه

شما گفتید که شخصیت ها هم برای خودشان نمادی دارند...کمی از شخصیت های «به کجا چنین شتابان» برای ما بگویید.

بله. خب یونس که شخصیت اصلی سریال است نماد یک پسر جاه طلب هستش که حاضر است برای رسیدن به آرزوهای خودش دست به هر کاری بزند هر چند این پسر دائم خیر و شر را با خودش مرور میکند و در حال چالش با خود است اما نهایتا در برار شر سر تسلیم فرود می آورد و زمانی میفهمد اشتباه کرده است که خیلی دیر است. در کل شخصیت های سریال «به کجا چنین شتابان» شخصیت های خاکستری هستند مثلا بدمن قصه مثل فریدون، در عین عشق ورزیدن به همسر و فرزندانش، با سرسختی بسیاری با دشمنانش برخورد می‌كند

حتی عزیز را هم كه سمبل خوبی بود، تك بعدی نشان ندادیم و او با این كه می‌دانست یونس اشتباه می‌كند، مریم را ترغیب می‌كرد تا با یونس ازدواج كند.

ابوالقاسم طالبی این روزها مشغول چه کاری است؟

سریال «طلاق» در حال تولید است که درباره فساد اقتاصادی است که ترجیح میدهم بیشتر از این درباره سریال توضیح ندهم اما مخاطبان مطمن باشند که سریال بسیار خوبی است.

 

(مصاحبه کننده: هانیه خاوری برای وب‌سایت آی‌فیلم)

نظر شما
ارسال نظر